Friday, August 31, 2012

Hong Kong Disneyland 2012





Kisahnya memang aku nak tak nak nak holiday gak raya ni. meula aku nak tuju ke london atau paris tapi aku sorang jeklah tak bawak anak dan hubby tapi bila kira kira nilai nye sama dengan kos aku bawak satu family ke hong kong disneyland dan shenzen baik aku utama kan keluarga kan? lagi birthday Izz zaharin aku tak smabut tahun ni apa lah salahnya kalau aku sambut bawak ke hong kong disneyland alhamdulillah dah pergi dah.. cumakannnnnnnnnnnnnnn hahahahahah Hong kong Disneyland indah khabar dari rupa... tak menariks.. if korang nak gi tempat bawak anak anak sila katamkan singapore USS duluy dan legoland kat negara kita dulu sbb if tanya aku USS ngan hong kong Disneyland mana best jawapannya USS sebab USS memangs antek landskap dan suasananya pastu setiap kawasan terisi dnegan benda kalau HKD ni banyak ruang ruang kosong yang kekakdang buat aku rasa cam kat genting jek hahahahahahahaha










4 comments:

  1. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and
    in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your
    blog posts. Any way I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

    my site; cold sore remedies

    ReplyDelete
  2. If you are involved with Online Marketing and advertising about the previous
    couple of decades, you will know (if you have not been dwelling on the moon).
    There's plenty of newsletters out there being run by
    your average person, a hobbyist who is passionate about
    a topic, that will happily accept a small payment in exchange for putting
    my advertisement in their Ezine. If you join him, one of the advantages that
    you'll have is being able to understand they psychology behind marketing.


    Also visit my web site: frank kern dermatology ()

    ReplyDelete
  3. Ԍreetings fгom Idaho! I'm bored to death ɑt աork so I decided
    tο check οut үour site օn my iphone Ԁuring lunch break.
    I love tҺe information ƴou provide here аnd can't wait to take а
    look when ӏ get ɦome. I'm amazed ɑt ɦow fast ʏour blog loaded on my
    cell phone .. ӏ'm not even using WIFI, just 3G .. Anywаys, excellent site!


    Feel free tо visit mу blog xbox live gold gratuit

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Celoteh anda

Anda Mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails