Monday, August 6, 2012

HOTEL UNTUK DI SHENZEN

Kami ambil keputusan untuk menginap juga di shenzen 3hr 2 mlm untuk bershopping dan juga nak kendurkan otot badan ni sebab aku pk bilik kat hong kong kan kecik mesti nangis lah otot2 berhimpit kah kah kah bleh camtu? Shenzen hotelnye murah berganda ganda dari hong kong..hotel yang aku pilih ni dekt jek ngan border crossing untuk  masukke hongbkong semula. Berdekatan
 juga ngan railway stasiin shenzen dan juga amat dekat juga ngan pasaraya dia yang disebut ramai tu

gambar macam biasa digoogle je

bilik deluxe besar camni memang lah berbaloi leh berenang renang aku ada baca satu blog dia kata kalau yang katil king tu dia cantimkan queen size bed tu  bayangkan? Untuk view website hotel ni di PENGKER DELUXE COLLECTION HOTEL

Hotel ni masa aku order tu semalam RM160 sahaja...  Kalau plus minus ngan tax dalam rm180 lah.. Kira oklah.. Pada hong kong hotel kecik pn RM400 ko... Tapi 4 star katanya keik banget taraf tune hotel jekk..

Shenzen taikannya shoppinglah kan... Kirenya baloilahkan ke hog kong terus ke cina sekali  kire balaoi lah bagi aku... Alang alang nek kapal tebang tu dah lah tiket mahalkan? Harga tcket akunorder dari MAS sorang sRM1,000 termasuk tax segala bala lah.. Bazly jek Rm93. 

Semua hotel aku beli ni aku beli dari agoda jek...





















1 comment:

  1. Having read this I thought it was very enlightening.
    I appreciate you taking the time and effort to put this article together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading
    and commenting. But so what, it was still worth
    it!

    Also visit my web site: ranking kredytów

    ReplyDelete

Celoteh anda

Anda Mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails