Thursday, April 21, 2011

Aquaria

Aquaria bersama anak-anak... hehehe memang best tengok Izz zaharin sebab dia cam teruja jek tengok sebab maybe sebab dah 3 tahun dia dah cam paham lah fish ni. Cume bazly sepanjang dalam aquaria aku dah bungkus dia dia tido lah apo lagi hehehehe. kali ni gi ngan auntie choo and family..next time kite tripke universal studio lak ek auntie choo siapkan minda anda.. kakakaka

Bagi aku dah 3 kali aku gi sini takde perubahan langsung sume pun sama.. serba serbi samo takdeperubahan malah tempat letak barang ke apa ke sama jek cam dulu


Izz dah macam budak ikut rombongan sekolah dah ngan pemenan nye penuh tu dalam beg tu ngan air bekalan dia milo lagi... kekekeke
Cam pergi pulau lah pulak tetibe ada kat jeti
kesian mama izz bergamba cam tak pernah gi Ni 1st time aku gi tade orang sangat takyah nak berebut. kalo takk naya jek mesti terpergi time cuti skool
Beg car Izz punca Izz dikejar ol;eh seorang auntie dari restoren terus lari kejar izz nak tengok beg izz sambil tanya mama.. u beli kat ne? susah mama nak jawab sebab mama beli kat Indon beg tu
Hehehehe dah beso anak mama berani betul
Susah beno nak bergambo ngan Izz
Galak bebeno
Ternganga auntie choo
Sian gambo bazly takdodia tido
Apo hallah mama ni
Bz nye izz tengok keliling fish
Amboi auntie choo cekak pinggang
Perasan hensem!!! hahaha
susah bebeno ambik gambo kat sini kalo cuti sekolah

3 comments:

  1. aku tak terfikir pasal cuit sekolah mesti full. mujur la pegi time biasa je kan. kalau tak, sure tobat nak pegi sini lg. :D

    ReplyDelete
  2. mummychooberpeloh2nakkurusjugaApril 21, 2011 at 8:53 PM

    cecantik semua gambar...thanks weh

    ReplyDelete
  3. best tak aquaria...aku lum smpi ler wana..jauh benor dari umah aku...hahhahaha

    ReplyDelete

Celoteh anda

Anda Mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails