Thursday, April 28, 2011

MARATHON HARI INI KHAMIS

Ok ni dipanggil Marathon bershopping dan marathon Entry lah aku malaeh nak asing2kan biau kan sekali jek.. senang sebab aku bukan cam dulu rajin update personel blog hehehehe. Anak dah 2 tak dan nak berblog jek nak meniaga lagi ish ish ish alhamdulillahhh.. dengan rezeki Allah S.W.T bagi walau dduduk dirumah amin.

Ok ni Marathon ni terjadi di Empire Mall.. alahaiii geramnye warehouse pun dah bukak kat Empire dan lah ada gak sale tadi.. mujur dah ngam2 bajek tadi kah kah kah kalo takk nayaaaa... Ok moh citer Marathon yang terjadi hari ini.. dari Dorohty Perkins baju mama beli lak baju Bazly kat Pumkin patch pastu belipulak baju Izz Zaharin Kat Adam Kids dan pastu ke kedai selipar Charles & keith dan juga kedai aksesor kegemaran mama DIVA give me back my fantasyy kah kah kah terus nyanyi...

Ok aku cam bese dah set dalam otak pepagi buta orang bukak kedai aku masuk.. sah orang lum masuk DP aku jek masuk.. siapjumpa kawan2kampung sungai choh aku lagi.. kelakar lak.. terus speaking bengkulu blur salesgirl tu.. uiii kawan aku tu anak dato pun tak malu2 tau speaking Bengkulu bahasa kebanggaan keturunan kami kah kah kah..pastu jumpalah kawan kelas aku..kekekeke sukeeee cam dijanji2 lak cam terkejut gakjumpa dorang wakakakak tapi kawan kelas kau tau kalau kat area empire atau subang parade tu sesenang jek kadang leh jumpa aku wakakakak sebab dekattt so aku suke ke 2 tempat ni.

Ok hah sonok nye shopping time pepagi ni tadak org sesuka hati aku jek fitting lelamo.. hah silalayan lah gambo fitting aku tu..

kah kah sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... masa pakai aku rasa cam zaman 60's..haruslah sambarsince vintage tengah in trend kan auwww rugi tak ambikPutih ni nampak cam plain sangat lahh...

Ya allah menggeletar sukeeeeeeeeeeeeee.. kah kah hambek gak leh fit ngan puffy jacket aku tu.. ish ish ish memang vintage auwwww.. cam Nora zain lak aku rasa.. leh pakai ujung tahun kang ada teater Nora zain by Tiara Jaculiene eja camne daa ntahh..Bile dah balik pepandai korang lah bukak wardrobe korang mix & match ye

Ni pun aku sukeee.. tapiii sebab 3/4 aku malas lah pulak pakai inner kalo pangajng camni so lepak dulu jangan dulu... baru tadi nampak Elfira Loy pakai dalam Ekpress Dania hehehehe dia slim nampak sangat cantik dia pakai..
Ini pun suke.. tapi tangan panjang bebeno dah cam langsuir dah aku.. tak ambik
Printed Harem Pants i liokeee.. jerit sampai lebammmmmmmmmm sukeeeeee printed punya.. yang plain dah adooo..
My Harem bile balik umah selepas di mix & match.. hehehe suke.. suar camni takdelah aku malu nak tayang tang belah bawah pepek tu kah kah kah kah

Eleh fitting jek mana beli eksen jek lebey kakakakakakakaka..leh caya ke aku tak beli wakakakaka kau pun tak caya..sapa kawan rapat ngan aku dia leh tahu leh caya ke tak wakakakaka

Selepas kejadian di Dorohty perkins kita marathhon kePumkin patch beli Bedung bazly tak cukupaku rasa.. wakakakak nak lagi biarrr aku tak terkejotr nak memebasuh bedung...pastu shoot ke Adam kids eh sume kejadian berlaku di Empire ye. Hah Adam Kids.. ko sale buat aku memborong lah kan.. kekekekeke ni pun tak beli tengokk jerrr wakakakakaka iye ke??

hambek ko 70% hah aku ambik 4 lai wakakak wat baju tetukau kat umah ... eh eksen nye... eh iye memang tak tipu nak wat camne...lainlah aku tipu bluwekkkkk...
tapi pompuan nye takl best kat sini.. so sapo anak pompuan takyah gi ye
yang new Arival pun ado
Hah.. tengok mana de aku beli kekekek ......cam esok kedai ni dah tak bukak lagi


Alah sume tu tipu aku tak beli punnnnn..mana de beli kakakakaka gamab kat bawah ni aku google jekkk wakakakakaka.. sedapkan hati sebab suke shopping tak lebeih budget.. korang nak memborong gi lah ye.... kalau tak nak pun takpo...tak pakse pun.. hihihi

Nilah hasil nye hihihihi.. eh sume dalam baudget tuk hari ni siapada belen tauu dari budget tu hehehe

6 helai baju tuk Izz zaharin
Bedung Pumkin Patch tuk Iedris Bazly
Dorothy Perkins Baju mama.. auww i lioookeeee
Diva aksesori ado sale gak.. pun mama sukerrrr


Sekian Marathon shopping seorang Suri Rumah....

Jom lawati
BIOCANTIK


4 comments:

  1. suka sgt baju yg 1st tue.. sangat chomel laaa..!

    ReplyDelete
  2. Jue: hakak pun sukeee.. tadi dah test pakai ngan inner ngan suar tight jeans..sukeeeeee cam zaman 50'an ke 60 an kekekeke

    ReplyDelete
  3. choochetpuassssssssssApril 29, 2011 at 9:47 AM

    tak hengat hengat ko pompannnnnnnnnn!!

    ReplyDelete

Celoteh anda

Anda Mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails