Wednesday, April 13, 2011

HAREM PANTS saye sukee

Hah.. skang gile kan harem pants lah pulok mak ni nyah... sebab apa ske? sebab takdelah nampak pepek sangat walo pun pakai baju tahap pinggang tu.. aku ni alergik sikit nampak pepek ni..aii malu uuuu... huhuhuhu.. so fardah ushar2kat web site Dorothy perkins yang paling banyak ado suar ni... rasanya pesen ni dah outdated gak... tapi still in lah.. lagi satu tak ramai orang berani pakai harem pants ni kan? lelagi di usia aku ni waakkakaka.. tak sedau diri dah tua aku ni.

Pedulikkan.. skang ni harem Pants ni.. bagi aku sesuai kat orang yang bertudung.. tak silap dulu aku penah tengok citer arab.. wanita arab dia gi berperang ada yang pakai harem pants ni.. dengan tudung nya... so kalo gaya2 di bawah korang muslimahkan memang lah sangat mantop bagi aku lah.. tak tau lah korang.. ke korang tak suke berpesen ke kan tak tau lah?? aku ni suke sikit.. sikit jek tak lah banyak.. sebab duit pun tak berapa nak banyak wakakakaka..

Selain harem pants.. tapered pants pun cun gak... sapo montot bebesa tu sesuai bebeno... tak sabo nak gi DP ni.. tak taulah DP mesia ada tak?? sebab aku tengok tu DP online website.Kat mesia ni artist bertudung yang pakai Yuna lah sapo lagi kan.. lain tu lum ado yang try lagi..maybe sebab gaya ni kalo early 20's jek sesuai ek??? kah kah pedulik aku early gak.. early 30's oklah kan wakakakaka. Skang ni ado seketul jek kaler itam...




sapo kata orang slim jek pakai harem pants lawo?? Plus size pun lawo lahh..kekekeke nanti aku buktikan ceeewahhh!!!



hah cantekkan kalo gaya ngan shoulder jacket.. aku ada dah 2 3 lai shoulder jacket ni..

Owh aku wedges jeklah aku minat.. natang laina ku tak minat.. tengok lah nenanti kalo terminat heels balik ke kan?? tapi harem pants nmi kalo ngan wedges pun dah cantik dah janji tinggi baru nampak effect kecik nye kat belah bawah kaki tu

2 comments:

  1. mommychoopeha takkurus2lagiApril 22, 2011 at 1:45 AM

    first time aku tgk pants ni irma pakai weh, ujung taon lepas. time dia blom lagi jumpe nabil dgn boxer dgn awek tak pakai bra ape sumaa

    ReplyDelete
  2. mommychoomenambahApril 22, 2011 at 1:46 AM

    dia pakai pants pix no 2 ituu heh

    ReplyDelete

Celoteh anda

Anda Mungkin meminati

Related Posts with Thumbnails